Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Witam dziewczyny Kolejny dzionek się zaczyna

Ja to dzis chyba szpital odwiedzę albo pogotowie, już sama nie wiem co lepsze. Bo z kręgosłupem i biodrami jakąś tragedię mam całą noc nie spałam, normalnie łzy w oczach z bólu i nie daje sobie już rady. Czuję się jak sparaliżowana normalnie. A jak sie ruszam to kości strzelają niemiłosiernie. Nie daje juz po prostu rady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tuptusiowata ,cos mi sie wydaje,ze dzidzia uciska Ci jakis nerw. Dlatego Cie tak boli. Ale to strzelanie to jakies dziwne. Masz racje,idz do lekarza i powiedz co sie dzieje. Moze cos poradza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIĘN DOBRY MAMUŚKI DARIS SYNUŚ JAKI ZADOWOLONY WIDAC ZE MU SMAKOWAŁOMAŁY SMIESZEK WALENTYNKI TUZ TUŻ A JA NIE MAM POMYSŁU PRZEZ TYLE LAT TO POWOLI SIE WYCZERPAŁY POMYSŁY AGA 31 WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA JULCI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki Monia No tak, po tylu latach to juz ciezko cos wymyslic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Dzień dobry wszystkim Paniom

Aga31 czy to dzis Jula polrocznice obchodzi? Jeśli tak to wszystkiego najlepszegoooo
Moc uścisków dla dużej panny.

Daris - ale Natan zadowolony, fajowo, że tak chetnie marchewe wcina. stronka fajna, poszukam tam coś dla mężona

Agusss - zdjęcie piękne, po prostu przecudne, ale nie dziwota bo przecież modelka przepiękna, więc nie mogło być inaczej

My dziś jedziemy do oropedy dziecięcego na konsultacje po usg bioderek, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. W zasadzie musi być, nie dopuszczam żadnej innej opcji.

Tuptusiowata - Aga31 ma racje mały musi Ci uciskac jakiś nerw, stad ten nasilony ból. Strzykanie to nie wiem, w ciązy luzują się stawy trochę w okolicy bioder, wiec moze stad? Ale jesli tak bardzo Cie boli to lepiej idz do lekarza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,tak,tak,to dzis pol roczku Ale to zlecialo Dziekuje za zyczenia
A i na pewno wszystko bedzie ok z Idusia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(paula1)
Wiking
Witam wszystkie mamy!! Mam do zaproponowania ubranka do kupienia dla dzidziusia roz 56/74. Pomyslalam ze nie bedzie problemu zebym tu napisala chociaz i forum stworzylam swoj ale nikt nie odpowiada ubranek jest strasznie duzo ubranka sa uzywane ale i nie ktore sa nowe. Cena wszystkich to 3 tys koron. Strasznie mi zalezy na sprzedanie ich poniewaz garaz juz mam zapchany i nie mam co z nimi zrobic a niechce ich oddawa bo wszystkie sama kupilam wiec przynajmiej troszke mi sie za nie zwroci ,chociaz to i tak nic ale zawsze cos . Jezeli jest ktos chetny abym pokazala zdjecie to prosze pisac wiadomosc i meila podac a zdjecia zostana wyslane Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Uściski i całuski dla Julci to juz pół roczku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów